lördag 6 oktober 2007

Livet hemma!

Det känns så skönt att vi får vara hemma så mycket nu och slipper åka in till sjukhuset så ofta. Nu ska vi in på kontroll om 2 veckor så det är precis lagom. Vi ska iväg också nästa vecka på en rekretions resa som vi fått sponsrad av barncancerföreningen. Det ska bli så skönt att komma iväg och vi kommer att få möjlighet att hälsa på mina föräldrar också. Det blir en kryssning till Helsinki med Silja och en natt på hotel i helsinki. SKa bli roligt för jag har aldrig varit i Finland innan.
Sen har vi varit isolerade så länge så det känns nästan konstigt att få åka iväg och sova borta. Vi hinner även sova en natt hos sambons syster som precis fått en liten son, så skruttan vill gärna se sin kusin.
Det känns väldigt skönt just nu att allt flyter på med skruttan. Hon äter som en häst och mår prima. Hon är så pigg och glad. Vi var ute och gick idag i det fina vädret och hon vill gärna gå själv. Så hon fick gå jätte mycket det gick så himla bra och hon tom sprang ibland. Det är en helt annan tjej nu och jag hoppas att MRen den 23 okt kommer att vara ok.
Jag jobbar 2 dagar i veckan måndagar och onsdagar det är skönt att få komma iväg hemifrån och tjäna lite pengar samt umgås med kollegorna.

2 kommentarer:

Malin sa...

Vad skönt att få komma bort lite :)
Det är ni väl värda, önskar en superhätlig resa!!!
0=====Kram=====0
Malin

Erica sa...

Hoppas ni haft det bra! Kram!