torsdag 25 oktober 2007

Rekretionsresa till Helsingfors del 2




Det var himla härligt att komma iväg på en resa efter ha varit så isolerade hela sommaren. Skruttan tyckte det var skoj att få åka en så stor båt och leka i det stora bollhavet samt att leka med de andra roliga sakerna som fanns i barnens hörna på båten.
Vi tog det väldigt lugnt planerade inte för mycket utan åt gott och strövade runt i Helsingfors. Fredagen var regnig och blåsig men framåt eftermiddagen vart vädret bättre så vi tog en lång promenad runt i stan. En mycket fin stad tyckte vi och det var lätt att hitta med hjälp av en liten karta. Vi shoppade lite på deras stora varuhus. Kvällen tillbringade vi på hotellet där vi åt en god middag. Jag och sambon drack en flaska rött till maten och det var så himla gott.
Lördagen sov vi länge Skruttan sov så vi sov tills hon vaknade runt 9 tiden. Sen vart det frukost innan vi lämnade hotellet för att ta en tur med bilen utanför staden. Vi hittade ett köpcentrum där vi stannade och gick runt i timmar det var stort.
Sen var det dags att åka tillbaka till Silja terminalen och åka till Sverige igen. Resan hem gick bra vi åt en god buffé på vägen hem också.
Kom fram till Stockholm på söndagen och åkte hem till mina föräldrar som bor utanför Stockholm. Har inte kunnat hälsa på dem sen i januari i år innan Skruttan blev sjuk. Men det var skoj att få vara där i 2 dagar. Vi träffade min syster och hennes dotter som är lika gammal som skruttan och de lekte för fullt. Så himla söta ihop de märks att Skruttan mår bra för hon orkade leka med kusinen nu som hon inte orkat när hon har varit här på besök. Skönt att se att Skruttan mår bra och hon äter ordentligt. Magen funkar bra och hon sover bra på nätterna. kan vakna en gång men då får hon sova hos oss resten av natten men det är inga problem.
Resan var mycket lyckad och vi alla hade det roligt.

Inga kommentarer: