torsdag 23 augusti 2007

En dag i vårat liv!


Som det har varit några veckor nu så var vi på kontroll idag på sjukhuset. S tycker det är skoj att komma till sjukhuset och leka med alla leksaker och hälsa på sjuksköterskorna. Det togs lite prover och vi fick med oss TPN hem som ska räcka till tisdag. Träffade även psykologen och vi ska prata mer med henne på måndag vid 13 tiden. Känns som att det blir bra har ringt och avbokat tid hos kurator på vc tycker det räcker med att träffa psykologen på sjukhuset.
Fick även med mig hem en kopia på Skruttans journal och den var tjock för en 2-årig flicka. Har läst igenom den är intressant att läsa vad de har skrivit om det som har hänt under detta året.
På vägen hem stannade vi och handlade födseldedagspresenter till Skruttan som fyller 2 år om 1 vecka. Vi åt även lite snabblunch för att slippa ställa sig och laga mat jätte hungrig hemma.
PÅ vägen hem somnade skruttan och det var bra för hon behöver sova så orkar med en operation nästa vecka. HOn måste vara pigg och frisk för övrigt.
Vi kommer att läggas in på sjukhuset på måndag och operationen blir på tisdag. Är jätte nervös inför detta och är allmänt trött. Har fått tillbaka trycket mot bröstet och ögonlocksdarrningar. Inte alls skoj men det är inte lätt att inte vara nervös för sin dotter som ska genomgå en operation av tunntarmen. De ska ta bort den bit som är skadad och sen får vi hoppas på att det blir bra efter opertionen. Men tänk om det inte blir det?? Vad gör vi då?? Detta oroar mig jätte mycket. Ska bli skönt att mina föräldrar kommer ner nästa helg och min syster samt lilla T som är S kusin. Lilla och lilla hon är 3 månader äldre än S.
Lägger in en bild på mig och Skruttan.

Inga kommentarer: