fredag 24 augusti 2007

Gjort stan!

Har idag njutit av det fina vädret inne i stan. Det är skönt att det kan komma fina dagar så här i slutet på augusti så man får lite mer sol på sig innan vintern är här.
Har handlat presenter till Skruttan hon fyller 2 år den 30 augusti. Tänk att det är 2 år sedan vi fick denna lilla sötnos. Hon var helt perfekt och världens finaste när hon föddes och är självklart det fortfarande. :-)
Köpte lite lera och en sådan liten maskin så man kan göra olika former med leran. Sen ville hon ha en traktor har hon sagt så jag köpte en liten plast traktor. Sen har vi handlat andra presenter också men inte idag. Köpte även ett par gröna Esprit byxor och tröja som hörde till, jätte fint.
Var sedan och lunchade med 2 kompisar på Hard Rock. Det var mycket trevligt, det är skönt att få prata av sig om allt som händer Skruttan. Det är inte mycket någon kan säga som gör de bättre det bästa är bara att lyssna och det gör de verkligen.
Kommer att kännas konstigt att vi inte kan fira henne hemma på 2 årsdagen men förhoppningsvis är hon pigg och alert så det blir en bra dag på sjukhuset iaf. Vi ska köpa en tårta till avdelningen cancercentrum och en till oss själva.
Nu ska vi kika på tv och bara ta det lugnt.

2 kommentarer:

Erica sa...

Vilka fina saker ni köpt till henne. Jag hoppas S får en helt okej födelsedag på sjukhuset!

Anonym sa...

Bra idé med lera och traktor! (Får nog ge Freja lite presenter i efterskott;-))
Hoppas att operationen går bra! Förstår att du är nervös. Skönt att ni har en psykolog att prata med.